Du er landet på Hjørnehylde.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen træhylde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen træhylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Display på hjul m/ 2 faste træhylder og 4 løse træbakker – Ib Laursen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Display på hjul m/ 2 faste træhylder og 4 løse træbakker – Ib Laursen” fås til 3375,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 64 H: 156,5 D: 41,5 cm, Materiale: Metal Lækker display/reol fra Ib Laursen.
Den er på hjul med træbakker som hylder, skab en moderne rå stil i dit køkken eller stue med denne reol. Display/reol på hjul med 2 faste træhylder og 4 løse træbakker…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Display på hjul m/ 1 fast træhylde og 3 løse træbakker – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Display på hjul m/ 1 fast træhylde og 3 løse træbakker – Ib Laursen som vi har fundet til 1995,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 64 cm, H: 100 cm, D: 41,5 cm, Materiale: Metal Lækker display/reol fra Ib Laursen.
Den er på hjul med træbakker som hylder, skab en moderne rå stil i dit køkken eller stue med denne reol. Display/reol med 1 faste hylde og 3 løse træ hyldebakker….

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen træhylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen træhylde:

Dyreste Ib Laursen Træhylde på listen er Display på hjul m/ 2 faste træhylder og 4 løse træbakker – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 3375.00. Billigste udvalgte Træhylde er Display på hjul m/ 1 fast træhylde og 3 løse træbakker – Ib Laursen som du kan købe for 1995.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 1380 kr. – de 2 Ib Laursen Træhylde vi har fundet koster i gennemsnit 2685 kr.
Ovenstående Ib Laursen Træhylde data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Træhylde tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træhylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Træhylde blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træhylde: