Find Hjørnehylde blandt 29+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående hjørnehylder er senest opdateret i dag (17/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Hjørnehylde.dk, det helt rigtige sted at finde hjørnehylder. Vi har udvalgt 29 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det hjørnehylde tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 29 forskellige hjørnehylder fra 4 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Kitchn Hjørnehylde T/U9090 vinkelhjørneskab

Kitchn Hjørnehylde T/U9090 vinkelhjørneskab

364,10 kr.

258,51 kr.

Billede af Hjørnehylde til brusekabine i aluminium - Sort

Hjørnehylde til brusekabine i aluminium - Sort

139 kr.

65 kr.

Billede af Hjørnehylde til brusekabine i aluminium - Sort - Sæt med 2 stk.

Hjørnehylde til brusekabine i aluminium - Sort - Sæt med 2 stk.

189 kr.

119 kr.

Billede af Hjørnehylde til Brusekabine/Bardeværelse i aluminium - To Hylder - To Kroge - Sølv

Hjørnehylde til Brusekabine/Bardeværelse i aluminium - To Hylder - To Kroge - Sølv

149 kr.

119 kr.

Billede af SONGMICS hjørnehylde til brusekabine, m. 4 bakker, 3 kroge, 1 håndklædestang - hvid plast og stål

Billede af Hængende hjørnehylde, 30x60x30cm, naturfarvet

Billede af Ingrid hjørnehylde

Ingrid hjørnehylde

309 kr.

Billede af Badeværelses hjørnehylde sort

Billede af Pressalit Hjørnehylde, poleret stål

Pressalit Hjørnehylde, poleret stål

365 kr.

Billede af Pressalit Choice hjrnehylde, rustfri stl

Pressalit Choice hjrnehylde, rustfri stl

406 kr.

Billede af Unidrain Reframe Collection sæbehylde, hjørne, Messing

Unidrain Reframe Collection sæbehylde, hjørne, Messing

1.173 kr.

Billede af VASAGLE hjørnereol, m. 4 rum - hvid spånplade

Billede af SONGMICS hjørnehylde til brusekabine, teleskopisk, m. 4 bakker, 3 kroge - hvid plast og stål

Billede af VASAGLE hjørne væghylde - sort spånplade

Billede af Hjørnehylde i Zigzag-Design, 20 x 20 x 128 cm, Hvid

Billede af Hjørnehylde "Masola"

Billede af VASAGLE L-formet hjørnehylde - rustik brun spånplade og sort stål (sæt med 2)

Billede af VASAGLE hjørnereol, m. 4 hylder - rustik brun spånplade og sort stål

VASAGLE hjørnereol, m. 4 hylder - rustik brun spånplade og sort stål

399 kr.

Du kigger lige nu på 29 hjørnehylder fra 4 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Kitchn Pressalit Songmics Unidrain

Køb en hjørnehylde: 5 tips til at få mest ud af pladsen ved dine hjørner

Er du også typen, der elsker at indrette dit hjem? Det er også vigtigt, at man får skabt et hjem for sig selv, som man kan lide at være i. Det er trods alt det sted, hvor man kommer til at bruge det meste af sin tid, og derfor er det vigtigt, at det er et sted, hvor man har det godt og kan slappe af. Det kan være, at du leder efter nye tips til, hvordan du kan forbedre din indretning? Det kan være, at du skal overveje at købe hjørnehylder?

Man kan rigtig mange ting med hjørnehylder, og så er det også en fed måde, hvor man virkelig kan få udnyttet sine hjørner i hjemmet på. I denne artikel kan du læse om 5 tips til at få mest ud af pladsen.

Du kan bruge det i køkkenet

Hvis du har et mindre køkken, hvor du godt kunne bruge lidt mere plads, så ville hjørnehylder være det perfekte køb. Du har sikkert et hjørne i dit køkken, som du ikke rigtigt bruger. Her kan du med fordel montere en hjørnehylde, og så kan det være, at du har nogle smukke glaskrukker med havregryn, mel og andet, som du kan placere derpå.

Det er klart, at du nok skal vælge at sætte nogle af de ting frem, som du godt kan lide at kigge på. Alt det du ikke vil se på, det kan du stille ind i dine køkkenskabe. Men det kan sagtens være, at du synes, at det kunne være hyggeligt at have noget mel til at stå fremme. Det kan også se rigtigt flot ud, hvis man bare har nogle flotte beholdere.

Mere plads i soveværelse

Du kan også pryde dit soveværelse med hjørnehylder. Det er ikke altid, at man har så meget plads i sit soveværelse. Dette skyldes nok, at man ofte vælger det mindste rum til at være soveværelse, fordi det jo bare er der, hvor man skal sove.

Men som du nok allerede ved, så er det altså de færreste, der bare bruger deres soveværelse at sove i. For mange er det også et sted, hvor man finder ud af, hvad man skal have på og et sted, hvor man gør sig klar. Det kan være, at du også har det sådan, og her kan det være meget fedt, hvis man kunne skabe lidt mere plads for sig selv. Det kan du med fordel, hvis du vælger at sætte hjørnehylder op.

Mere plads i stuen

Det kan også være, at du har nogle pynteting, som du ikke har plads til i din stue. Her er det helt oplagt, at du vælger at få sat en hjørnehylde op, så du har et sted, du kan placere dine ting. Pynteting fungerer også rigtig godt på en hjørnehylde, fordi hylden i sig selv er pæn, og det giver noget ekstra til indretningen.

Det kan godt være, at pynteting ikke er den mest praktisk brug af en hjørnehylde, men man kan også sagtens opsætte en hjørnehylde, hvis det ”bare” er fordi, man gerne vil skabe noget, der er pænt. Det kan en hjørnehylde nemlig også sagtens bruges til.

Mere plads i børneværelset

Hvis du har børn, så kan det være, at du kender til, at de får mere og mere legetøj, og det bliver sværere og sværere at finde en plads til det i hjemmet. Det kan være, at dine børn bare har brug for lidt mere opbevaringsplads på værelset. Det kan du let give dem ved at sætte hjørnehylder op på deres værelser. Det er sikkert sådan lige nu, at deres hjørner ikke bliver brugt til noget. Det er nemlig noget, som folk generelt ikke er så gode til at udnytte.

Det kan også være, at hjørnehylderne kan betyde, at dit barn får et mere opryddet værelse, fordi der er flere steder, hvor han eller hun kan placere sine ting. Det er klart, at det altid er svært at holde et børneværelse opryddet, men det kan jo være, at du kan hjælpe en smule til. Det er i hvert fald ikke noget, der skader. Det kan også være, at dine børn synes, det kunne være sjovt at være med til at vælge de hylder, der skal være på værelset.

Hvad bruger du dine hjørner til?

Det er ikke så ofte, at man får brugt sine hjørner i hjemmet. Det hænger sikkert sammen med, at man ikke rigtigt tænker over det. Men det er en skam, for der er masser af plads, som du kan udnytte. Du kan bruge hjørnehylder i alle rum i dit hus, og der er ikke et sted, hvor det ser dumt ud.

Hjørnehylder er også meget hyggelige, fordi det ikke lige er noget, man ser i ethvert hjem. Det kan være, at du skal skille dig lidt ud ved at have hjørnehylder i dit hjem.

Handle hjørnehylden på nettet? 3 gode argumenter

Endnu bedre forbrugersikkerhed end i butikkerne

På mange webshops får du i dag en udvidet returret. Du har krav på 14 dage, men de fleste steder har du en måned til at returnere dit køb i.

Men flere webshops går videre, og tilbyder at du kan returnere dit køb i et helt år. Det gør de fordi de ved at hvis du skal købe din næste hjørnehylde på nettet, så skal du købe den et sted hvor du kan være tryg ved dit køb - og med ekstra returret er der ingen grund til ikke at købe online.

Du kan stadig få rådgivning når du shopper

Det gode ved at handle på nettet er at man nemt kan finde online guides til valg af den rigtige hjørnehylde, ligesom du kan her på hjørnehylde.dk. Her kan du så sidde i ro og mag og få vejledning, i et tempo der passer dig.

Tit vil vejledningen være lige så god eller bedre end den du får i butikken (sælgerne dernede kan jo ikke være eksperter i det hele) og har du opfølgende spørgsmål kan du altid kontakte webshoppen via deres telefonnummer eller chatfunktion.

Når du køber en hjørnehylde på internettet har du ikke travlt

I en butik er der altid travtl, og den travlhed smitter. Du skal ind, finde den rigtige model blandt udvalget af hjørnehylder, og så komme videre. Du skal jo også have tid til at stå i kø ved kassen.

Og venter du bare et par minutter og står og overvejer din beslutning kan du være sikker på at blive forstyrret af en sælger, andre der skal kigge på samme varer, eller nogen der skal forbi. Shopper du derhjemme har du al tid i verden.

Du kan researche, bruge 10 minutter på at overveje dit køb, og vende tilbage til computeren. Helt uden travlhed.

Vi håber du kunne lide hjørnehylde.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side hjørneskab.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på hjørnehylde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 566 produkter fra mere end 38 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.208 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:03:39.

3
Produkttyper
566
Produkter
38
Forhandlere
1.208
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.